Een van de hoofdactiviteiten van Xelnet-ICT is de verkoop van computersystemen. Wij adviseren u in de aanschaf van een computersysteem op maat zodat u precies krijgt wat u wenst. Wij kunnen alle merken computersystemen leveren.s

Via beheer op afstand kunnen wij de besturing van uw pc of server overnemen. Hierdoor kunnen problemen vaak direct opgelost worden en is het niet nodig om bij u langs te komen. Hierdoor wordt tijdverlies en frustraties voorkomen.

Aangesloten bij de verkoop van computersystemen zit de verkoop van randapparatuur. Wij kunnen u alle gewenste randapparatuur aanbieden, veel verkochte artikelen zijn: printers, webcams & USB sticks.

Voor webhosting kunt u ook bij Xelnet-ICT terecht. Als u zelf over een website beschikt kunt u hem bij ons hosten. Tevens kunt u bij ons terecht voor domeinnamen.

Voor zowel particulieren als bedrijven verzorgen wij alles op het gebied van systeembeheer. Van een virusscanner installeren tot het complete beheer van uw bedrijfsnetwerk, voor alles kunt u terecht bij Xelnet-ICT.

Wij kunnen alle merken computersystemen repareren en upgraden.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op!

© 2017 Xelnet-ICT