Aannemersbedrijf Johan Huijbrechts

Aannemersbedrijf Johan Huijbrechts
Ons standpunt is dat de opdrachtgever moet bouwen zonder zorgen. Onze ervaring en flexibiliteit zorgt ervoor dat we dit ook voor u kunnen realiseren. Deze instelling heeft ertoe geleid dat we een hele uitgebreide orderportefeuille hebben en mooie en bijzondere projecten hebben mogen realiseren waar wij heel trots op zijn. Doordat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat worden we door Bouwgarant beoordeeld met een 9,6.

Om een indruk te krijgen van de diversiteit aan projecten welke inmiddels zijn gerealiseerd is het de moeite waard om eens enkele projecten te bekijken:  https://www.johanhuijbrechts.nl/projecten/

Xelnet-ICT en Aannemersbedrijf Johan Huijbrechts
Aannemersbedrijf Johan Huijbrechts maakt al enkele jaren gebruik van onze Cloud oplossingen. Tijdens ons periodiek overleg kwam vanuit Corrinne Huijbrechts de wens alle ICT gerelateerde zaken onder te brengen bij Xelnet-ICT.
Na een telefonie demonstratie op kantoor bij Aannemersbedrijf Johan Huijbrechts hebben we de opdracht gekregen voor het leveren van onze telefonie oplossing!

Graag bedanken wij Bram, Corrinne en Johan Huijbrechts voor de opdracht en de prettige samenwerking en kijken uit naar een mooie toekomst samen.

Aannemersbedrijf Johan Huijbrechts B.V.
Ettensebaan 17A
4882TA Zundert
www.johanhuijbrechts.nl
info@johanhuijbrechts.nl
076 5976677

Telefonie van Xelnet-ICT
Xelnet-ICT levert VoIP telefonie. Dit is de ideale, flexibele en schaalbare telefonieoplossing voor ieder bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld binnen een telefooncentrale meerdere gelijktijdige gesprekken voeren en gemakkelijk verschillende opties zoals openingstijden en boodschappen toevoegen. Thuiswerken? Bel vanaf je (thuis) kantoor met het vaste nummer van de zaak.

Ingewikkeld? Graag geven wij een kosteloze demonstratie bij u op locatie!

Ook geïnteresseerd? Vraag naar de mogelijkheden. Stuur ons een e-mail naar info@xelnet-ict.nl of bel naar  076 5963692