Cloud

Xelnet-ICT is gespecialiseerd in Cloud Computing.
Flexibele, betrouwbare IT-omgeving voor een vast bedrag per maand.

Cloud servers

Kies voor een snelle en betrouwbare server die eenvoudig aan te passen is naar uw wensen. De Cloud servers van Xelnet-ICT bieden u een zorgeloos werkomgeving waarbij u niet langer afhankelijk bent van de limieten die een fysieke server op locatie met zich mee brengt. De Cloud server is voor de gebruikers op ieder moment en vanaf iedere locatie beschikbaar.

Cloud werkplek

De Cloud Werkplek is de ideale oplossing voor iedere ZZP-er. Xelnet-ICT levert een betrouwbare werkomgeving waarop vanaf elke plek kan worden ingelogd. Zorg dat u op ieder moment beschikt over een beveiligde werkplek die up-to-date is en maak gebruik van de diverse back-up opties die Xelnet-ICT biedt.

Office 365

Zorg dat u ieder document kunt openen en altijd van de nieuwste updates geniet met de online variant van Office 365. Xelnet-ICT biedt het pakket met Microsoft Word, Excel, Powerpoint en Outlook aan voor een vast bedrag per maand per gebruiker. De hoge aanschafkosten voor Office zijn daarmee verleden tijd.

Hosted Exchange

Met Hosted Exchange is de noodzaak om een eigen kostbare mailserver aan te schaffen verleden tijd. Uw mailboxen worden opgeslagen op een betrouwbare server in een veilige omgeving. Mail, contactpersonen en agenda's worden automatisch gesynchroniseerd en zijn op ieder moment bereikbaar. U heeft de meest actuele spamfilters en updates en kunt eenvoudig schakelen in de kracht van de server, zonder deze zelf fysiek te moeten uitbreiden.

Cloud Back-up

Stel uw data zorgeloos veilig met een Cloud Back-up van Xelnet-ICT. Kies voor de back-up van een totaal werkstation of van losse bestanden en mappen. Wij nemen het tijdrovende onderhoud rondom het veiligstellen van bestanden van u over. Wanneer uw werkstation of losse documenten verloren gaan bij een storing of andere schade plaatst Xelnet-ICT deze probleemloos één op één terug.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vragen of wenst u één van onze medewerkers op locatie te ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.