Systeembeheer

Ons team van professionals onderhoudt uw netwerk, zorgt voor voldoende capaciteit
en regelt flexibel alle functionaliteiten die u voor uw bedrijf wenst.

Systeembeheer

Xelnet-ICT zorgt voor een goede werking van uw computersysteem. Ons team van professionals onderhoudt uw netwerk, zorgt voor voldoende capaciteit en regelt flexibel alle functionaliteiten die u voor uw bedrijf wenst.

 

Wij schaffen de hardware voor u aan en installeren alles ter plaatse. Wij werken constant aan het onderhouden en preventief beveiligen van uw netwerk, zodat u op ieder moment veilig en up-to-date aan de slag kunt. Xelnet-ICT neemt al uw zorgen uit handen.

Beheer op afstand

Het team van Xelnet-ICT staat op ieder moment voor u klaar om uw vragen omtrent uw computersysteem te beantwoorden en problemen op te lossen. Wij loggen in op uw server en nemen op afstand uw computer over om snel tot een doelgerichte oplossing te komen. Dankzij onze snelle en betrouwbare service zijn problemen binnen mum van tijd verholpen.

Beheer op locatie

Heeft u een complexe vraag of een probleem met de hardware wat niet op afstand op te lossen is? Dan komen onze professionals zo snel mogelijk ter plaatse. Met onze service op afstand en op locatie bieden wij voor ieder probleem een passende oplossing.

Direct meer weten? 

Heeft u vragen of wenst u één van onze medewerkers op locatie te ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.