Security

Xelnet-ICT zorgt ervoor dat uw systemen
en verbindingen op een optimale manier beveiligd zijn.

Zorgeloos gebruik maken van uw ICT-omgeving.

 

Goede beveiliging is een belangrijke pijler voor iedere professionele organisatie en voor ieder bedrijf.
Xelnet-ICT zorgt ervoor dat uw computersystemen en internetverbinding op een geavanceerde manier beveiligd zijn.
Zo kunnen u en uw medewerkers op ieder moment van de dag zorgeloos online gaan.

Virusscanners en Firewall

Bescherm uw bedrijf tegen cybercriminelen en voorkom dat uw data op straat komt te liggen. Via Xelnet-ICT kunt u gebruik maken van de meest betrouwbare virusscanners en firewalls van dit moment. Dit kan zowel via up-to-date software als via hardware die wij leveren en installeren bij u op kantoor.

Monitoring

Xelnet-ICT zorgt voor een systematische monitoring van uw bedrijf. Wij brengen uw IT-systemen in kaart en controleren deze preventief op kwetsbaarheden. Ook houden wij actief voor u in de gaten of er ongewone activiteiten plaatsvinden die duiden op een indringer. Zo kunt u zorgeloos werken, terwijl wij uw veiligheid waarborgen.

Tweetrapsauthenticatie

Tweetrapsauthenticatie versterkt de veiligheid bij het inloggen op netwerken en hardware. Xelnet-ICT zorgt ervoor dat uw medewerkers naast hun gebruikelijke wachtwoord hun identiteit ook moeten bevestigen via een sms of specifieke applicatie. Zo blijven buitenstaanders die inloggegevens in handen krijgen uit uw systemen geweerd.

Back-up

Het maken van back-ups is voor iedere organisatie en bedrijf van groot belang. Besteed deze tijdrovende activiteit uit aan Xelnet-ICT, zodat uw systemen en bestanden op ieder moment terug te halen zijn. Wij bieden opties voor de back-up van gehele computersystemen en losse bestanden en apparaten. Back-ups bieden wij zowel op hardware als via de cloud aan.

VPN

Een veilige VPN-verbinding is onmisbaar voor iedere professionele organisatie. Xelnet-ICT verzorgt voor u een verbinding waarbinnen computers en netwerken op een veilige en versleutelde manier data kunnen uitwisselen.

Direct meer weten? 

Heeft u vragen of wenst u één van onze medewerkers op locatie te ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.