Telefonie – Braspenning en Co Zundert


Over Braspenning & Co

Braspenning en Co in Zundert is een familiebedrijf, geworteld in de groene sector en gespecialiseerd in het kweken van tuinplanten in verschillende potmaten. Opgericht in 1982 en inmiddels uitgegroeid tot een moderne kwekerij die gebruikt maakt van innovatieve teelttechnieken.

Op 16 hectare grond kweken Marco Braspenning en zijn team vele soorten tuinplanten, in verschillende potmaten en variaties! Specialiteiten zoals de Rhododendrons, Azaleas, coniferen en een aantal overige productgroepen van sierheesters vinden de weg door heel Europa waar ze met name verkocht worden in tuincentra en bouwmarkten.

In deze internationale markt zijn vernieuwing, aandacht voor duurzaamheid én een stijlvolle winkelpresentatie belangrijke speerpunten. Jaarlijks gaan zo’n 1.000.000 visuele planten de deur uit met fleurige productlabels voorzien van de juiste teeltinformatie zodat de consument in de winkel alle informatie overzichtelijk op een rij heeft.

Braspenning & Co

Laarakkerstraat 7
4881 DN Zundert
Tel: (076) 597 3080
info@braspenningenco.nl
www.braspenningenco.nl

Telefonie van Xelnet-ICT
Xelnet-ICT levert VoIP telefonie. Dit is de ideale, flexibele en schaalbare telefonieoplossing voor ieder bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld binnen een telefooncentrale meerdere gelijktijdige gesprekken voeren en gemakkelijk verschillende opties zoals openingstijden en boodschappen toevoegen. Thuiswerken? Bel vanaf je (thuis) kantoor met het vaste nummer van de zaak.

Ingewikkeld? Graag geven wij een kosteloze demonstratie bij u op locatie!

Ook geïnteresseerd? Vraag naar de mogelijkheden. Stuur ons een e-mail naar info@xelnet-ict.nl of bel naar 076 5963692